Morsans mat

Morsans mat

Det här är morsans mat

Här kommer jag att "mata" på med recept och tankar om än det ena, än det andra.

ÄGGRULLAR

FörrätterPosted by Cecilia Wallén Sat, July 07, 2012 20:24:35

Varsågoda folks!!

ÄGGRULLAR

(Recept av Maud Onnermark)

Det går bra att göra rullen helt klar dagen före och bara skiva upp den inför servering.

Perfekt förrätt!

Det här behövs för 8 skivor:

2 ägg

4 msk vatten

1 krm salt

nymald svartpeppar

1 msk olja

100 gr kallrökt lax i skivor

2 msk philadelphiaost

½ tsk wasabipasta eller riven pepparrot

1 msk finhackad dill

Vispa samman ägg, vatten, salt och peppar. Hetta upp en stor stekpanna med oljan

Stek omeletten tills ovansidan stelnar på medelstark värme.

Vänd upp omeletten på ett bakplåtspapper och låt den svalna.

Lägg på laxskivorna på omeletten. Blanda ost, wasabi och dill och bred över laxen. Rulla ihop till en rulle och skiva.

Jag gjorde den här som förrätt och det blev jättebra!

Heja Maud Onnermark!

  • Comments(0)//www.morsansmat.se/#post30