Morsans mat

Morsans mat

Det här är morsans mat

Här kommer jag att "mata" på med recept och tankar om än det ena, än det andra.

CHOKLADFUDGE

GodisPosted by Cecilia Wallén Sat, July 20, 2019 15:32:32

CHOKLADFUDGE

4 dl Socker

2 dl Vispgrädde

100 gr Smör

25 st stora Marschmallows

200 gr mörk Blockchoklad

Blanda socker, grädde, smör och ituklippta marschmallows i en kastrull. Koka under omrörning tills alla marschmallows är smälta – ca 10 minuter.

Bryt blockchokladen i mindre bitar och tillsätt den. Låt chokladen smälta.

Häll smeten i en smord liten långpanna ca 35 cm x 23 cm. Låt stå kallt och stelna. Skär i bitar.

Lycka till!

Morsan Cecilia



  • Comments(0)//www.morsansmat.se/#post70