Morsans mat

Morsans mat

Det här är morsans mat

Här kommer jag att "mata" på med recept och tankar om än det ena, än det andra.

TRETTONDAGEN

TilltuggPosted by Cecilia Wallén Fri, January 06, 2012 17:25:54

TRETTONDAGEN!

JAVISST!

Sitter här och har just skapat en RÖDBETS-TZATSIKI.

Såhär gjorde jag:

Ca 10st (modell lite större) färdigkokta rödbetor – De rev jag på grövsta rivjärnet och lät rinna av i ett durkslag.

Jag blandade ihop:

1burk Valios Smetana

1dl äkta majonnäs

1 matsked (rågad) frusen gräslök

4 st pressade vitlöksklyftor

Ca ½ tsk salt + lite Knorrs Aromat (kan jag inte leva utan)

Sedan var det bara: Blanda, blanda, blanda!

Och till min förvåning blev det RIKTIGT gott!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.