Morsans mat

Morsans mat

Det här är morsans mat

Här kommer jag att "mata" på med recept och tankar om än det ena, än det andra.

FISKGRATÄNG MED KRÄFTOST

Fisk- och skaldjurPosted by Cecilia Wallén Sat, September 15, 2012 11:43:04

Jag älskar kräftor!

FISKGRATÄNG MED KRÄFTOST

1 pkt tinad Fisk, valfri 600 gr

1 stor Lök

400 gr Kräftost

2dl creme fraiché

1 dl riven ost

citronpeppar

salt, kryddor

Lägg den tinade fisken i en ugnsfast form. Krydda med salt, citronpeppar och eventuellt andra kryddor som du vill ha. Strö över finhackad lök. Blanda crème fraichen med kräftosten. Bred blandningen över fisken. Strö sedan på den rivna osten.

Gratinera i ugn i 200 grader i ca 20 minuter eller tills gratängen fått färg.

Servera med kokt potatis , pressad potatis.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lizz Genborn Sat, February 23, 2013 19:04:26

Jag gjorde denna i dag, fast jag strödde även kräftstjärtar över när jag tog ut formen ur ugnen, för att göra det lite festligare. Det var supergott..........även för mig som inte gillar fisk i vanliga fall :)