Morsans mat

Morsans mat

Det här är morsans mat

Här kommer jag att "mata" på med recept och tankar om än det ena, än det andra.

LEVERLÅDA A LA MAMMA ANN-MAJ

VarmrätterPosted by Cecilia Wallén Thu, November 24, 2016 16:56:33

Leverlåda a la mamma Ann-Maj

1½ dl grötris

2½ dl vatten

Kokas i 10 minuter.

Tillsätt

5 dl mjölk

Koka i 20 minuter.

Tillsätt

300 gr malen lever

1 st hackad gul lök

1 ägg

salt, vitpeppar

1 tsk mejram (godare utan)

2 msk mörk sirap

Grädda i ugnen tills den är klar 200 grader.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Irma Miinalainen Thu, November 24, 2016 20:19:17

Oj, det här smakar säkert gott. Hur länge den ska vara i ugnen?